specialist in piepschuim maatwerk en duurzame afwerking.

STROEVE COATING

Een stroeve coating van Kunststof Coatings Nederland overtreft rubber coating op het gebied van o.a. duurzaamheid, slijtvastheid en chemische resistentie. KCN biedt polyurea en polyaspartic coating voor diverse toepassingen op maat.

De voordelen van een kunststof stroeve coating t.o.v. een rubber coating

Kunststof Coatings Nederland is specialist op het gebied van duurzame kunststof coating systemen. Onze coatings zijn gemaakt van Polyurea, een materiaal dat de stalen en rubber coating ver achter zich laat op het gebied van duurzaamheid, snelheid van verwerken en slijtvastheid. De stroeve coating is onder meer toepasbaar binnen de volgende branches:

Als onze toepassingen beschermen tegen vandalisme en andere vormen van slijtage. De samenstelling zorgt ervoor dat het product lang mee gaat. Daarbij werken wij secuur zodat wij een nette afwerking kunnen garanderen. KCN beschikt over een eigen professionele spuitcabines en een straalcabine, dus we helpen u graag!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van een kunststof stroeve coating ten opzichte van een rubber coating? Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 79 593 12 34 voor meer informatie. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

©2016: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl