specialist in piepschuim maatwerk en duurzame afwerking.

BEDRIJF FACILITEITEN

 

Onze computer gestuurde EPS-snijmachine van 4 x 3 x 1,5 meter staat samen met zn kleine handmatige broertje in onze 'piep-loods' waar ook alle EPS-voorraad staat opgesteld. Een blok op de machine gooien was nog nooit zo makkelijk! Van daaruit kan deze worden bewerkt met de computer. De documenten waar we mee werken worden dan weer op ons kantoor vervaardigd.

Ook staan er in deze loods werkplaatsen om de juiste gefreesde objecten te schuren, primeren, kitten, etc.

   
Naast het snijden van EPS kan KCN middels een computergestuurde CNC-freesmachine en grote wandzaagmachine ook verschillende soorten plaatmateriaal frezen en zagen.

Dit is perfect ter versteviging van sommige EPS objecten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een multiplex zitvlak voor een, uit EPS vervaardigd, meubel. Als er daarna weer een laag coating overheen gaat zie je hier niets meer van en is het zo sterk als een paard.
   
KCN beschikt over diverse ruime coating cabines, uitgerust met moderne 2K hogedruk spuitmachines, waarin voorwerpen tot lengtes van 15 meter kunnen worden behandeld. De cabines voldoen aan alle milieu eisen en normen op het gebied van industrieel coaten.

Hier krijgen piepschuim objecten hun nieuwe jasje.
   

Naast onze coating cabines hebben we ook een separate spuitcabine om professionele PU-lakken stofvrij te kunnen verwerken. Hierin worden dagelijks de meest diverse meubelstukken, kunstwerken, reclameobjecten, e.d. voorzien van een kleurvaste topcoat.

Met behulp van een geavanceerde kleurenmengmachine is KCN in staat nagenoeg alle kleuren te verwerken.

 

 

©2016: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl