specialist in piepschuim maatwerk en duurzame afwerking.

MEUBEL COATING

Voor een meubelcoating kunt u terecht bij Kunststof Coatings Nederland. Hiermee geeft u uw meubels een nieuw uiterlijk met een langere levensduur!

Geef uw meubels een nieuw uiterlijk met een meubel coating

Kunststof Coatings Nederland is dé specialist op het gebied van leveren, aanbrengen en toepassen van duurzame kunststof coatings. Onze milieuvriendelijke en verantwoorde Polyurea-systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Ook kunt u bij ons terecht voor een meubel coating. Heeft u bijvoorbeeld een tafel die wel een nieuw uiterlijk kan gebruiken of denkt u dat uw eethoek buiten beter tot zijn recht komt? Met een kunststof coating geeft u uw meubelstuk een nieuw uiterlijk én een nieuw leven. Het waterdichte en naadloze membraan dat over uw meubels gespoten wordt, zorgt voor een langere levensduur. Het is tevens mogelijk om verschillende kleuren en motieven aan te brengen.

Contactgegevens

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een meubel coating. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 79 593 12 34 of via het contactformulier. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 79 593 12 34 of via het  contactformulier. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Als u dop de hoogte gehouden wilt worden, kunt u zich aanmelden voor onze  nieuwsbrief

©2016: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl