specialist in piepschuim maatwerk en duurzame afwerking.

EPS COATING BESCHERMLAGEN

Voor een piepschuim coating gaat u naar Kunststof Coatings Nederland. Wij kunnen met kunststof coatings en piepschuim de meest unieke vormen creëren!

Piepschuim coating van Kunststof Coatings Nederland

Kunststof Coatings Nederland is dé specialist op het gebied van het leveren, aanbrengen en toepassen van duurzame kunststof coatings. Onze milieuvriendelijke en verantwoorde systemen op Polyurea-basis zijn van hoogwaardige kwaliteit en onder meer toe te passen in:

Ook voor een piepschuim coating bent u bij ons op de juiste plek. Wist u dat het mogelijk is om met piepschuim en kunststof coatings de meest unieke vormen en ideeën te creëren? Of het nu gaat om grote promotieletters of een blow-up van een detail: alles is mogelijk. Piepschuim, ook wel EPS genoemd, is bovendien ook nog eens 100% recyclebaar.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Bent u benieuwd geworden naar onze piepschuim coating? Bel ons dan op telefoonnummer +31 (0) 79 593 12 34 of vul het  contactformulier in. Indien u graag op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor onze  nieuwsbrief.

©2016: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl