specialist in piepschuim maatwerk en duurzame afwerking.

EPS BUIGMALLEN

Meubelmakers, decor- en interieurbouwers en andere houtbewerkers en maatwerkers weten hoe moeilijk het is om meubels en andere houten elementen met bollingen en andere lastige vormen zijn te maken. Vandaar dat er vaak gebruik gemaakt wordt van:

EPS buigmallen voor de interieurbouw en jachtbouw

Een piepschuim buigmal is vaak een redelijk simpele, vorm waar meubelmakers superdunne laagjes hout op kunnen aanbrengen. Elk laagje wordt op elkaar vastgelijmd net zo lang tot je de gewenste dikte hebt bereikt. Op dat moment gaat er een zak overheen die vacuüm wordt gezogen tot de lijm is gedroogd. Dan wordt de houten vorm van de mal gehaald en heb je een stuk hout wat precies gebogen is in de vorm waar je het in wilt hebben. Zo kun je hele meubels vervaardigen met bollingen en andere bijzondere vormen.
De buigmal is niet het meest interessante EPS-product maar het zorgt wel voor hele fraaie eindresultaten.

Contactgegevens
Wilt u meer weten over onze buigmallen van EPS? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 79 593 12 34 of via het  contactformulier. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Als u op de hoogte gehouden wilt worden, kunt u zich aanmelden voor onze  nieuwsbrief

©2016: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl